Master Photographers International (MPI)

Prijswinnende fotografie
Eerste plaats in de categorie composite art

De ๐™ˆ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง ๐™‹๐™๐™ค๐™ฉ๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ฅ๐™๐™š๐™ง๐™จ ๐™„๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ก (๐™ˆ๐™‹๐™„) creรซerde een wedstrijd genaamd ๐™„๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ก ๐™‘๐™ž๐™จ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ง๐™ฎ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™๐™จ (#ivawards) voor fotografen en fotokunstenaars. Ik wil de voltallige jury dan ook bedanken voor de waardering!!

In de Composite Art Categorie heb ik de eerste plaats overall gewonnen met het beeld gemaakt voor ๐™๐™–๐™ฃ๐™™๐™–๐™ง๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™ฅ๐™ง๐™–๐™ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐˜ฝ๐™ค๐™ช๐™ง๐™ž๐™˜๐™ž๐™ช๐™จ๐™ก๐™–๐™–๐™ฃ en binnen de categorie Composite Art in de klasse surrealisme won ik met de volgende beelden:

De 1ste plaats met het beeld van de ๐™๐™–๐™ฃ๐™™๐™–๐™ง๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™ฅ๐™ง๐™–๐™ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐˜ฝ๐™ค๐™ช๐™ง๐™ž๐™˜๐™ž๐™ช๐™จ๐™ก๐™–๐™–๐™ฃ (outstanding award)
De 2e plaats met het beeld van ๐™ž๐˜ฝ๐™š๐™š๐™ก๐™™ (outstanding award)
De 3e Plaats met het beeld van de ๐™๐™๐™ช๐™ž๐™จ๐™ค๐™ฅ๐™ฉ๐™ž๐™˜๐™ž๐™š๐™ฃ๐™จ ๐™๐™ง๐™ž๐™š๐™จ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™ (Excellence award)
De 4e plaats met het beeld van de rekenmeesters ๐˜พ๐™ค๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ž๐™ค (Excellence award)

Nederland

Deze beelden heb ik zonder Artificial Intelligence (AI) gecreรซerd. En alle personen, dieren en achtergronden zijn door mij zelf gefotografeerd en samengevoegd tot deze verhalende beelden.

Ik twijfel een beetje of ik het allemaal goed heb begrepen, maar het lijkt er wel op hahaha.

Wat me enorm trots maakt is, dat ik met deze beelden, heb deelgenomen aan verschillende internationale wedstrijden wereldwijd en meerdere keren als hoogste geรซindigd ben. Een opsteker en absolute bevestiging van mijn werk. Ja en misschien verwacht je het niet maar daar twijfel ik zelf weleens aan. Erg blij mee en dit motiveert me op weg naar nieuwe creatieve avonturen. Het levert me helemaal niks op anders dan eeuwige roem๐Ÿ˜‰ en een een fraaie bokaal.

Bouriciuslaan Tandprothetiek IBeeld Fotopresentatie Thuisopticiens Friesland IV Awards Master Photographers Network MPN DuPho. Dutch Photographers Canon