trouwfotograaf Friesland

Jullie gaan trouwen? Dan is mijn advies ga in gesprek met een professionele trouwfotograaf, maar nog liever een bruidsfotograaf met veel ervaring. Wij dus! Wij hebben veel ervaring in het vastleggen van bruiloften en dat zie je in alles.

Het eerste contact tussen fotograaf en bruidspaar om de juiste verwachtingen te scheppen is al erg belangrijk. Wij gaan altijd eerst in gesprek. Tijdens het vrijblijvende offertegesprek bespreken we jullie wensen en laat ik jullie mijn portfolio zien. We geven jullie waardevolle tips and trick. Na het offertegesprek gaan jullie hopelijk met een goed gevoel naar huis en ontvangen jullie snel een offerte. Indien akkoord dan plannen we een preweddingshoot.

Tijdens de preweddingshoot wennen jullie aan het poseren voor de lens. Hierdoor ga je ervaren dat geposeerde foto’s ook spontaan kunnen lijken. Maar deze geposeerde foto’s leveren de mooiste foto’s op voor jullie trouwalbum. Op de trouwdag zelf zien jullie me nadrukkelijk tijdens de fotoshoot en de groepsfoto’s waar ik echt de leiding neem, daarbuiten ben ik zo onzichtbaar mogelijk. 

Spreekt het zover aan…neem gerust contact op!!

Bekijk mijn portfolio hier