Daniel Wenzel

  • Fotografie
  • fpv cinematography

INFORMATIE

Welkom bij Daniel Wenzel Fotografie

Gevestigd in het schilderachtige Friesland. Wij zijn gepassioneerd over het vastleggen van jouw verhaal door de lens van onze camera’s. Met een focus op bedrijfsfotografie, digital art, portretfotografie, bedrijfsfilm en FPV drone cinematografie, bieden wij een breed scala aan diensten om aan jouw visuele behoeften te voldoen.

Bedrijfsfotografie

Onze bedrijfsfotografie tilt jouw bedrijfsimago naar een hoger niveau door professionele beelden te leveren die de essentie van jouw merk vastleggen. Of het nu gaat om productfotografie, evenementendekking of bedrijfsportretten, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf straalt. 

portfolio industriele fotografie

ZAKELIJK PORTRET

Het hebben van een zakelijk portret dat u en uw personeel vertegenwoordigt, is essentieel in deze tijd. Als ervaren fotograaf werk ik met u samen om de essentie vast te leggen van wie u bent en wat u wilt portretteren.

Portfolio zakelijk portret

Digital Art

Met digital art brengen we jouw visie tot leven door middel van creatieve en unieke beeldbewerkingstechnieken. Deze speciale fotografie legt niet alleen momenten vast, maar ook persoonlijkheden, emoties en verhalen.

Portfolio digital art

FPV Drone Film 

Daarnaast bieden wij FPV drone cinematografie om jouw projecten vanuit unieke perspectieven vast te leggen. Met behulp van geavanceerde drone-technologieën creëren we adembenemende luchtbeelden die jouw verhaal naar nieuwe hoogten tillen. 

Portfolio bedrijfsfilm en videoproductie

Bedrijfsfilm & Videoproducties

Op zoek naar een meeslepende bedrijfsfilm die de kern van jouw bedrijf vastlegt? Ik bied professionele filmproducties met aandacht voor detail en creativiteit.

Informatie en portfolio

Bruidsfotografie

Ontdek de magie van onderscheidende en bijna filmische bruidsfotografie. Elk moment van jullie speciale dag wordt vastgelegd met een artistiek oog voor detail en emotie. Mijn unieke benadering combineert verfijnde techniek met een verhalende stijl, waardoor elk beeld een tijdloos kunstwerk wordt. Laat je betoveren door de prachtige composities en de oprechte emoties. Met mijn passie voor het vastleggen van liefde en geluk, creëren we herinneringen die voor altijd blijven bestaan.

Portfolio bruidsfotografie

Portretfotografie

Of het nu gaat om een intiem portret of een vrolijk familieportret, Ik streef ernaar om authentieke en tijdloze beelden te creëren die generaties lang gekoesterd zullen worden. Laat mij jouw verhaal vertellen door de kracht van fotografie.

Portfolio portretfotografie

Contact

Bij Daniel Wenzel Fotografie streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen met vakmanschap, creativiteit en toewijding. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw verhaal kunnen vastleggen.

Breng me naar contact opnemen

Light Dark

Content is protected. Right-click function is disabled.