Daniel Wenzel

 • Fotografie
 • fpv cinematography

EIGENSCHAPPEN

 • 8 meter witte wand
  • of 3,75 mtr seamless white / black backdrop
 • 8 meter zwarte wand
 • 4 meter wand met gekleurde #Savage-backdrops
  • evt kleuren op verzoek tegen een kleine meerprijs
 • mogelijkheid tot geven van workshops
 • 12m2 Visagiehoek
 • ruime kleedkamer
 
Nu boeken:  +31 6 504 650 50
Facebook
LinkedIn
RUIME EN SFEERVOLLE FOTOSHOOT LOCATIE

FOTOSTUDIO VERHUUR
Fotostudio | Friesland

De professionele fotostudio van het Noorden

Ontdek de perfecte setting voor jouw creatieve projecten! Onze professionele fotostudio, in het prachtige Noorden van Nederland, biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde fotoshoot. Want met een ruime en volledig uitgeruste studio, inclusief professionele verlichting, achtergronden en accessoires, staan wij klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu een ervaren fotograaf bent of net begint, onze studio is de ideale plek om jouw talent te laten schitteren. Neem contact met ons op en reserveer jouw plek vandaag nog!

Onze grote fotostudio biedt veel mogelijkheden voor veel denkbare fotoshoots. Onze studio beschikt over een ruime visagiehoek, kleedkamer en een industriële vloer. Verder biedt de studio een aangenaam klimaat en ambiance., wat wil je nog meer?

Ruimte
95%

De studio biedt alle ruimte voor het ontplooien van creativiteit. Van individuele portretten tot groepsportretten.

Chill Factor
90%

Huur je onze studio dan is de studio even van jou. Wij zijn er alleen om hulp te bieden waar nodig, verder laten we jullie lekker met rust. Onze studio biedt veel privacy binnen als buiten het pand. Even in alle rust pauzeren

Visagie & Kleedruimte
85%

Je kunt bij de huur ook een topvisagist boeken (https://prolooks.nl/) . Daarnaast kun je in alle vrijheid bewegen en omkleden, ruimte genoeg.

Koffie
98%

Ons motto is hard werken, hard ontspannen, daarom moeten er ook momenten zijn voor de verzorging van de innerlijke mens. Omdat niet iedereen alleen maar koffie drinkt bieden we naast goede koffie, ook frisdranken en versnaperingen aan. Indien gewenst kunnen we ook voorzien in aangepaste wensen.

De Studio

De studio, waar de foto's gemaakt worden, heeft een oppervlakte van 100m2. Inclusief visagie hoek. Bij binnenkomst stap je een sfeervolle ruimte binnen waar je prima kunt verblijven en ontspannen. De totale ruimte bedraagt 200m2!

 • Plafondhoogte 6 meter
 • Afstand achterwand tot witte fotowand 11 meter
 • Afstand achterwand tot zwarte fotowand 8 meter

Dit is niet zomaar een fotostudio in een lege ruimte of anti-kraakpand. Daar is niks mis mee, Daniël is hier zelf ook ooit in begonnen, maar dit is even andere koek. Dit is een fotostudio die gericht is op het werk van een professionele fotograaf. Het is een evolutie van vorige fotostudio's. Dus op basis van eerdere fotostudio's is deze ruimte gecreëerd.  Nu weten we dat je als fotograaf vaak eerst je plek in de ruimte moet ontdekken, welnu dat gaat in deze prachtige fotostudio heel snel, of Daniël helpt je even daarbij.

“In onze visie op het ontwerpen van de perfecte fotostudio staat creativiteit centraal. Wij willen een omgeving creëren die inspiratie ademt en waarin elke fotoshoot een unieke ervaring wordt. Onze fotostudio moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een sfeer van verfijning en professionaliteit uitstralen. Wij streven naar een ruimte die flexibel is en zich gemakkelijk aanpast aan verschillende fotografische stijlen en concepten. Dit betekent dat we zorgvuldig de juiste verlichting, achtergronden en accessoires selecteerden om elke fotosessie te versterken. Bovendien hechten wij veel waarde aan comfort en gemak voor zowel de fotograaf als de modellen, met voldoende ruimte om te bewegen en te ontspannen tussen de opnamen door.

Kortom, onze visie is een fotostudio te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een bron van creativiteit en inspiratie vormt voor iedereen die er gebruik van maakt.”

VISAGIE

Je kunt via ons of direct ook een uitstekende visagiste inschakelen. Voor portfolio en contactgegevens:

ProLooks

Uiteraard mag je ook je eigen visagist meenemen.

ONZE STUDIO

Coffeecorner
What else
Achtergrondrollen
Color in style
Ruime studio
200m2
Lytse Huske
Toilet

Tarieven:

Fotostudio, keuken met koffie en thee apparaat, visagieruimte, kleedkamer, lounge ruimte, werkplek + gratis wifi, 2x lastolite (400W) met diverse lichtvormers en diverse achtergronden. 

€ 160,-
 • Fotostudio, keuken met koffie en thee apparaat, visagieruimte, kleedkamer, lounge ruimte, werkplek + gratis wifi, 4x Profoto (500W) met diverse lichtvormers en diverse achtergronden. € 200,-

Fotostudio, keuken met koffie en thee apparaat, visagieruimte, kleedkamer, lounge ruimte, werkplek + gratis wifi, 2x lastolite (400W) met diverse lichtvormers en diverse achtergronden. € 250,-

Fotostudio, keuken met koffie en thee apparaat, visagieruimte, kleedkamer, lounge ruimte, werkplek + gratis wifi, 4x Profoto (500W) met diverse lichtvormers en diverse achtergronden. € 300,-

Huurders die je voor gingen

Tags: #fotostudiohuren, #fotostudiofriesland, #sfeervollefotostudiohuren, #workshopstudio, #fotoatelierhuren, #bedrijfsfotografie, #fotostudiofriesland, #fotostudiogroningen, #fotostudiodrenthe, #fotostudiooverijssel, #fotostudionoordoostpolder

Light Dark

Content is protected. Right-click function is disabled.