Daniel Wenzel

  • Fotografie
  • fpv cinematography

Trouwfotograaf

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf die jullie dag op de meest unieke manier kan vastleggen? Zoek dan niet verder

Een professionele bruidsfotograaf, vergis je niet. Praat met je vrienden die al getrouwd zijn en dan wordt één ding snel duidelijk. De meesten zouden willen dat ze meer geld hadden uitgegeven aan hun trouwfotograaf. Waarom? Want als alles gezegd en gedaan is, is het enige het enige dat overblijft om jullie dag te herinneren, de bruidsreportage.

Een goede professionele bruidsfotograaf word je niet na een cursus of twee. Je moet ervaring opbouwen en kwaliteit leveren. Een bruidsfotograaf heeft de juiste apparatuur en reserve bij zich. Een bruidspaar moet blind kunnen vertrouwen op de fotograaf dat alle belangrijke momenten scherp, juist belicht en onderscheidend worden vastgelegd. Dit is een hele verantwoording voor de fotograaf. En daar gaat het weleens mis als mensen liever besparen op de bruidsfotograaf in plaats van op de bruidstaart!

Wanneer jullie voor Daniel Wenzel Fotografie kiezen, gaan we eerst om tafel en vertel ik jullie over mijn werkwijze. Als bruidspaar moet je zeker weten dat je een trouwfotograaf hebt waar jullie je hele dag mee willen delen. Jullie krijgen mijn indrukwekkende portfolio te zien en we maken een offerte op. Wanneer deze akkoord is plannen we een pre-wedding shoot. Dit is een leuke generale repetitie om aan elkaar en de camera te wennen.

Spreekt dit aan? Neem dan snel contact op via telefoon of email

Light Dark

Content is protected. Right-click function is disabled.