Daniel Wenzel

  • Fotografie
  • fpv cinematography

Mijn filosofie over trouwfotografie

de foto’s zijn niet het belangrijkste onderdeel van je trouwdag. Raar voor een trouwfotograaf om te zeggen, toch?? Maar het is waar! Mijn belangrijkste doel op elke trouwdag is dat de twee mensen die gaan trouwen optimaal van hun dag genieten – en fantastische foto’s zijn daar het bijproduct van. 

Begrijp me niet verkeerd: geposeerde foto’s hebben 100% hun plek op een trouwdag, en ik wil dat jouw fotomoment (met zowel je partner als je naaste mensen) een van de leukste herinneringen aan je trouwdag wordt. Maar de beste trouwgalerijen zijn gevuld met geweldige portretten EN openhartige foto’s die het bruidspaar herinneren aan alle speciale kleine momenten die zich tijdens hun trouwdag hebben voorgedaan.

 

Loveshoot als generale repetitie

Daarom krijgen jullie bij mij een loveshoot, of zoals ik het noem, een preweddingshoot cadeau!! 

De bijwerking van een loveshoot is dat wij elkaar beter leren kennen waardoor het op de trouwdag vertrouwder aanvoelt. Maar buiten dat ben je ook vertrouwd met de poses waarin ik jullie plaats. Die poses voelen in het begin onnatuurlijk aan maar na het zien van de foto’s beginnen jullie te begrijpen hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Light Dark

Content is protected. Right-click function is disabled.