Bruidsfotografie


Bruidsfotografie 

MIJN BRUIDSFOTOGRAFIE IS FILMISCH MET EEN SPRANKJE DRAMA EN COMBINEERT  SPONTANE EN REPORTAGEFOTOGRAFIE

Jullie gaan trouwen. Van harte! Natuurlijk willen jullie topfoto’s van je trouwdag laten maken. Unieke trouwfotografie, foto’s die net zo uniek zijn als jullie, het bruidspaar. Dat kan!

In mijn portfolio krijg je een indruk van mijn stijl. Spreekt die jullie aan? Dan gaan we aan de slag:

1. Stuur mij een e-mail! Daar antwoord ik zo snel mogelijk op (check ook altijd je spambox!), meestal met het verzoek om jullie beter te leren kennen in een ’live’ kennismakingsgesprek.

2. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, maar wel heel belangrijk om jullie te laten zien wie ik ben, hoe ik werk, en wat jullie kunnen verwachten van mij. Ook is het fijn als we van tevoren even testen of jullie mij wel de hele dag op je bruiloft kunnen verdragen! Tijdens het kennismakingsgesprek wisselen we ideeën uit. Ik heb inmiddels meer dan honderd bruiloften vastgelegd, dus ervaring en ideeën genoeg!

3. Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte.

4. Gaan jullie akkoord met de offerte, dan krijgen jullie van mij altijd een ‘preweddingshoot’. Dat is een soort generale repetitie om elkaar nog beter te leren kennen en jullie te laten wennen aan mijn opdrachten op het gebied van ‘liefdesgymnastiek’ :-). Ik zie deze shoot als een investering in de relatie bruidspaar en fotograaf. De foto’s kunnen jullie tevens gebruiken voor jullie trouwkaart.

Klinkt bovenstaande goed? Neem dan snel contact met me op. Vooral de vrijdagen zijn soms al tot twee jaar van tevoren volgeboekt…

Hopelijk tot snel, bruidspaar!

Daniël

PS: Heb je nu meteen een vraag? Neem dan hier rechtstreeks contact met ons op.

#bruidsfotograaf #trouwfotograaf-Friesland, #bruidsfotograaf-friesland, #fotograaf-friesland, #Bruiloft, #Trouwen, #Bruid, #Bruidegom, #Fotograaf, #Trouwjurk, #Fearless Photographer