Masterclass


MasterClass “Light Demystified”

zaterdag 21-11-2020

Kosten: €185 incl lunch.

Maximaal 8 personen.

Inschrijven kan via de website: https://danielwenzel-fotografie.nl/workshops/cursussen-masterclasses/, of stuur een mail naar info@danielwenzel-fotografie.nl t.a.v. Eva

In deze Masterclass tilt Daniël jouw portretfoto’s naar een hoger niveau door het werken met licht. Hij leert je ‘kijken’ naar je onderwerp en het licht. Hij geeft uitleg over de theorie aan de hand van zijn eigen werk, gemaakt in de studio en op locatie. Daniël leert je alles over de voorbereiding, de belichting, het manipuleren van licht met diverse lichtvormers en het bepalen van de sfeer en compositie.

Let op dit is een échte masterclass. Wat betekent dat? Dit betekent dat Daniël één cursist per keer voor zich vraagt en bepaalde opdrachten laat uitvoeren en het gemaakte werk bespreekt. Dit terwijl de ander cursisten toekijken, vragen stellen en opmerkingen maken. Eén ieder komt aan de beurt en kent een steile learning curve. Dus een goede kennis van de camera is een vereiste.

Programma:

Het dagprogramma bestaat naast een korte theorie uit een flink deel praktijk. Onder begeleiding van Daniël ga je een model fotograferen in diverse omstandigheden, terwijl hij tips en groepsopdrachten geeft waarin je de theorie kunt toepassen. Na afloop worden de gemaakte foto’s besproken en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

kijk ook naar de andere beschikbare cursussen: WORKSHOPS

Kort over Daniël

Daniel Wenzel is een Nederlandse professionele fotograaf gespecialiseerd in illustratieve fotografie en digital-art, commerciële-, bruids- en portretfotografie. Een fotograaf met een ontembare honger naar verbetering en nieuwe uitdagingen. En neemt geen blad voor de mond tegen de zogenaamde ‘gevestigde orde’, doe niet zo ‘wichtig’ is zijn motto. Hij is een Silver Master Photographer en heeft diverse prestigieuze prijzen en nominaties in de wacht gesleept. De laatste in deze reeks is dat hij winnaar is van  ‘Best of Nation 2020 bij de World Photographic Cup’ en daarmee is hij in de top tien van de wereld toegetreden en daarmee ook in de finale.