Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotograaf Friesland

Als ervaren bedrijfsfotograaf ken ik de waarde van kwaliteitsbeelden waar u als klant naar op zoek bent als het gaat om het presenteren van de basistroef van uw bedrijf. Ik focus op alle hoeken en punten om ervoor te zorgen dat uw product óf dienst eruit springt zoals het hoort. 

Zet uw bedrijf op de kaart met professionele foto’s. Spring eruit en maak een stevige eerste indruk.

Als bedrijfsfotograaf leg ik uw bedrijf vast zoals het is. De foto’s laten in één oogopslag zien waar u voor staat. Vooraf krijg ik graag een uitgebreide briefing over uw bedrijf, normen en waarden. Met die input én mijn frisse ‘buitenstaandersblik’ breng ik uw product zo in beeld dat het volledig tot zijn recht komt. Of dat nu in een bedrijfsbrochure, een nieuwsbrief of een advertentie is.

Zakelijk portret

Het hebben van een zakelijk portret dat u en uw personeel vertegenwoordigt, is essentieel in deze tijd. Als ervaren fotograaf werk ik met u samen om de essentie vast te leggen van wie u bent en wat u wilt portretteren

Bedrijfsfotografie Producten of diensten

Een product of dienst in de schijnwerpers zetten, vergt vakmanschap van de fotograaf. Ik verplaats me in wat u wilt laten zien en put uit mijn uitgebreide ervaring. Verder kan ik vertrouwen op het nieuwste aan digitale camera’s, lampen, computers en software voor de nabewerking.

[ezcol_1half id=”” class=”” style=””]

In beeld

Vaak fotografeer ik voor bedrijven:
– gebouwen en architectuur
– personeel en directie (portretten, in actie)
– fabriek/kantoor (sfeerbeelden)
– delen van het productieproces
– grondstoffen
– (eind)producten
– het machinepark
– de R&D-afdeling
– de eindcontrole
– tevreden klanten
– de klantenservice
– baliemedewerkers
– de entree

Andere ideeën? Ik ga er met plezier mee aan de slag.

Klik hier voor mijn portfolio

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

#Fotograaffriesland, #bedrijfsfotograaf, #Communicatiebureau, #Friesland, #Fotografie, #fotograaf, #Advertising, #corporateidentity, #Business, #Marketing