Cambuur stadion Leeuwarden

Drone fotografie van het nieuwe McDonalds-restaurant te Leeuwarden naast het nieuwe Cambuur voetbalstadion. Bouwbedrijf Cornel te Joure was verantwoordelijk voor de nieuwbouw van dit McDonalds restaurant. 

Foto’s van nieuwbouw, foto’s van mensen het is en blijft noodzakelijk om je etalage te vullen voor potentiele klant/opdrachtgevers. Je wilt toch laten zien wat wat je kunt en zoal levert. Dit geldt voor mij als fotograaf, maar ook voor jou als maker, leverancier van jouw dienst of product. En zonder beeldmateriaal weet niemand dat jij daar verantwoordelijk voor bent of was.

Je hebt een serieuze business en ik ook. Zo kwam deze foto ook niet zomaar tot stand. Deze foto is boven Leeuwarden gemaakt en daar mag je niet zonder meer vliegen vanwege de vliegbasis nabij de stad. En logisch ook. Dus zo was er voor het maken van deze foto toestemming nodig van betrokken partijen. En ook dan kon ik niet zomaar op 100 meter gaan hangen want ook hulpdiensten kunnen laag over komen. Dus op verantwoordde hoogte de foto zo goed mogelijk maken en daarna bewerken. Want het terrein van deze McDonalds stond al vol met auto’s en fietsen en een aantal mensen welk allemaal zorgvuldig in Photoshop weggewerkt zijn.

Maar de etalage van Bouwbedrijf Cornel is inmiddels mooi gevuld met mijn beeldmateriaal.

 

Portfolio Drone fotograaf Friesland

Meer drone foto's bekijken: