H

Het is ergens januari 2018 wanneer ik me aansluit bij het Master Photographers Network, afgekort MPN. Waarom de MPN dat kun je op de website lezen. Eerder dit jaar had ik al bekendgemaakt dat ik me binnen de MPN ook gekwalificeerd heb voor ‘Zilver Master Photographer’ en daar ben ik beretrots op. De kwalificatie viel, as usual, samen met het MPN-congres. En er werd een themawedstrijd (MPN-award) georganiseerd met het thema ‘personality’.

Omdat ik begin 2018 voorgenomen had ook direct voor een kwalificatie op te gaan dacht ik er ook gelijk aan om mee te doen aan deze wedstrijd. Parallel hieraan heb ik Studio17x opgericht. Studio17x heb ik opgericht voor de zakelijke opdrachtgevers, zoals, het bedrijfsleven, de kleine zelfstandige en communicatiebureau’s. Om in samenwerking met andere creatievelingen mooie dingen te verzinnen, te maken of uit te werken. Maar ook om elkaar te versterken en een platform te geven voor het bouwen van hun eigen bedrijf…en ook dit begint zijn vruchten af te werpen. Dus ik had een wedstrijd, een nieuwe studio….één plus éen is twee…ik ga een mooie foto maken voor de MPN-awards en voor het portfolio van Studio17x en daarmee uiteraard voor mezelf Daniel Wenzel Fotografie als bedenker en maker van het beeld.

Ondertussen ergens halverwege 2018 tijdens de bruiloft van Ruben en Esther, krijg ik het mooie bericht te horen dat Astrid de Waard en Thijs de Waard, een kindje gaan krijgen ergens begin 2019. Thijs vertelde me dit in vertrouwen en vroeg me toen of ik een mooie geboortekaart kon maken. Ik had gelijk een idee…maar dat ging best ver…misschien wel een beetje over het randje. Dus er moest ook iets bij om één en ander een beetje in te leiden..hahaha. Toen heb ik Maurice van der Werf en Wendy Woudstra gevraagd om er een 17x-projectje er van te maken..en zo geschiedde.

Bij het uiten van mijn idee stuitte ik zelfs binnen 17x op enige weerstand..I loved it! En de heer Maurice wilde iets ‘cleaners’. Nou dat kwam mooi uit. Dus Maurice mocht als art director de styling van het decor voor rekening nemen en samen hebben we het inleidende beeld vorm gegeven. Het resultaat is een kolderieke steriele plaat waarbij de arts het koppel mededeelt dat ze een kleine krijgen…

De vervolgplaat…de bevalling…. toen ik dat idee aan Astrid en Thijs vertelde…toen moest er wel even iets weggeslikt worden… HEERLIJK..!! Zeker als ik erop terugkijk. Maar gelukkig de knop ging om en ze begonnen het voor zich te zien.. Dus aan de slag… het resultaat…

Een Zilver Award bij de vakjury en hele mooie kritieken van de jury, oa.” Perfecte belichting en veel humor”

Inmiddels is Astrid bevallen en hebben zij samen hun zoontje Bas Lucas in hun armen kunnen sluiten. Heel veel geluk vrienden!

There are no comments