Energiewacht monteur


Commerciële fotografie voor Energiewacht.

Dit is een project en opdrachtgever waar ik erg trots op ben. Energiewacht had binnen Nederland een aantal fotografen benaderd en op basis van portfolio. Uit deze selectie werd een aantal fotografen gevraagd, waaronder ik , een pitch te doen. Dus na het lezen van een hele dikke briefing ben ik gaan brainstormen en ben uiteindelijk tot een mooi concept gekomen. Dit concept in combinatie met mijn briefing was voor Energiewacht reden om mij uit te nodigen voor een gesprek over het vervolg. Al snel werd dan ook duidelijk dat ze echt voor mij hadden gekozen.

Een hele kluif

De uitvoering van dit project was niet niks. Dat werd al snel duidelijk. Naast verantwoordelijk te zijn voor de fotografie was ik tevens art-director en projectmanager. Maar juist die verantwoordelijkheid maakt het extra uitdagend. We hebben voor elke shoot een behoorlijk team bij elkaar gezocht voor het opbouwen van de sets en alles wat erom heen kwam kijken. Er werd gemaakt van professionele fotomodellen én zowaar mijn eigen zoontje.

“Energiewacht zorgt voor comfort onder alle omstandigheden, zowel binnenshuis als op kantoor. In beeld gebracht de monteur die snel ter plaatse is onder alle omstandigheden en hij komt met innovatieve ideeën”.