O

Op 26 mei jl melde ik dat ik genomineerd was voor de Imaginem award. De uitslag is bekend, alleen nog niet bij mij, dat hoor ik de 17e. Nu mag ik wel bekendmaken met welke 5 beelden ik meeding naar deze award.

Deze beelden zijn tot stand gekomen in de studio, en daarbuiten. De beelden zijn eigenlijk een beetje voortgekomen uit mijn mooie jeugdherinneringen met veel ondeugende grappen en grollen, het Hollandse landschap, een stukje weemoed naar mijn jeugd en uiteraard onze Hollandse meesters en niet te vergeten mijn lievelings jeugdboeken waaronder Dik Trom.

De volgende mensen hebben een grote bijdrage geleverd aan het maken van deze reeks:

Luc Wenzel, Emy Woudstra, Durk En Yt Osinga Wendy Woudstra Eva Wenzel mijn zoontjes Mac en Scott, Esther Smink, geschoten in Studio 17x en de kippen van Appel Moes en Marlies Raspe

There are no comments