H

Het is 2017, het jaar dat ik Murphy achter zo’n beetje elke boom ben tegengekomen. En ik zal hem dit jaar zeker vast nog een keer treffen. Zo bleek mijn nieuwe (de vorige) niet goed te draaien (letterlijk en figuurlijk). Dit heeft me veel exposure gekost. Het was zelfs zo dat bij Vodafone iets niet goed stond en mijn site op het 4g-netwerk niet eens te bekijken viel. Dan te bedenken dat de first-time-visits vooral op een smartphone plaatsvinden buiten een Wi-Fi-netwerk.

Tijd dus voor een nieuwe website. Dit vroeg ook om een nieuwe aanpak. Onderdeel hiervan was, het onder handen nemen van de teksten door een professionele tekstschrijver. In dit geval tekstschrijfster Mélanie van den Haak. Mélanie heeft haar eigen bedrijf genaamd Texcellent. En ik kan je vertellen dat wij er in ieder geval heel erg blij mee zijn. Oordeel zelf! Wij bevelen haar ten zeerste aan.

 

 

There are no comments