Bedrijfsfotografie


Stand out from the crowd!

Uw bedrijf produceert, (ver)bouwt, verkoopt of levert een bijzonder product of een bijzondere dienst. Dat weet u, maar zien anderen het ook? Hoe onderscheidt u zich van de massa?

Zet uw bedrijf op de kaart met professionele foto’s. Spring eruit en maak een stevige eerste indruk. Betrouwbaar. Professioneel. Fris.

Ik leg uw bedrijf vast zoals het is. De foto’s laten in één oogopslag zien waar u voor staat. Vooraf krijg ik graag een uitgebreide briefing over uw bedrijf, normen en waarden. Met die input én mijn frisse ‘buitenstaandersblik’ breng ik uw product zo in beeld dat het volledig tot zijn recht komt. Of dat nu in een bedrijfsbrochure, een nieuwsbrief of een advertentie is.

Mensen
Mijn foto’s geven een frisse blik op uw bedrijfsidentiteit. Daarin spelen mensen een hoofdrol, van werkvloer tot directie. Ik fotografeer graag iemand die met passie aan het werk is, maar ook portretfoto’s geven een mooi beeld. Natuurlijk zijn uw medewerkers geen fotomodellen. Ik stel ze voor de fotoshoot dan ook eerst op hun gemak. Dat staat garant voor sterke, maar tegelijkertijd ontspannen beelden.

Producten of diensten
Een product of dienst in de schijnwerpers zetten, vergt vakmanschap van de fotograaf. Ik verplaats me in wat u wilt laten zien en put uit mijn uitgebreide ervaring. Verder kan ik bouwen op het nieuwste aan digitale camera’s, lampen, computers en software voor de nabewerking.

In beeld

Vaak fotografeer ik voor bedrijven:
– gebouwen en architectuur
– personeel en directie (portretten, in actie)
– fabriek/kantoor (sfeerbeelden)
– delen van het productieproces
– grondstoffen
– (eind)producten
– het machinepark
– de R&D-afdeling
– de eindcontrole
– tevreden klanten
– de klantenservice
– baliemedewerkers
– de entree

Andere ideeën? Ik ga er met plezier mee aan de slag.

Klik hier voor mijn portfolio

#Fotograaf-friesland, #bedrijfsfotograaffriesland, #Communicatiebureau, #Friesland, #Fotografie, #fotograaf, Advertising, Branding, Business, Marketing, Online, Online Marketing, Search Engine Marketing, Search Engine Optimization, Social Media