Huurvoorwaarden huur Fotostudio


HUURPERIODE EN RESERVERING

Een huurperiode bestaat uit het aantal door de huurder gereserveerde uren. Op verzoek is uitloop mogelijk. De betaling gaat per factuur of contant. De huurperiode geldt voor een minimum van 1 uur inclusief het opstellen van belichting, opstellen van personen of producten en eventuele visagie.

ANNULERING

Indien annulering door huurder plaatsvindt minder dan 7 dagen voor de huurperiode, is 25% van de huursom verschuldigd.

Indien annulering plaatsvindt minder 48 uur voor de huurperiode, is 50% van de huursom verschuldigd.

Indien annulering plaatsvindt minder 24 uur voor de huurperiode, is 100% van de huursom verschuldigd.

In overleg is het mogelijk de huurdatum te verplaatsen.

Bij een no-show wordt 100% in rekening gebracht.
Annulering per mail doorgeven aan info@danielwenzel-fotografie.nl

Aansprakelijkheid en schade
Bij aangerichte schade of beschadigingen aan lampen of decors in studio is huurder zelf aansprakelijk en zullen eventuele herstelkosten in overleg aan huurder worden doorbelast. Wanneer onze huisregels worden geschonden behouden we ons het recht de shoot te beëindigen en wordt de volledige vastgestelde prijs in rekening gebracht.

Tijdens de shoot is de huurder zelf verantwoordelijk voor hetgeen in de studio plaatsvindt. Wanneer iets beschadigd raakt of verloren gaat dient dit direct gemeldt te worden aan de host. De reparatie of vervang kosten worden volledig verhaald op de huurder.

Parkeren
Er kan gratis geparkeerd worden, aan de voorzijde van de studio, wanneer hier geen ruimte meer is kan aan de achterzijde ook geparkeerd worden.

Bereikbaarheid
De studio is goed te bereiken voor laden/lossen en u kunt er gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is 250 meter van de studio verwijderd.

Aanvang/sluiting
De studio is is geopend bij aanvang van de afgesproken tijd. Sluiting vindt in overleg plaats zoals is overeengekomen bij reservering.

Host
Bij binnenkomst zal de host desgewenst een korte rondleiding en uitleg over alle mogelijkheden geven. De host opent en sluit de studio. Tijdens de shoot is de host ter plekke aanwezig, anders telefonisch of per app bereikbaar voor vragen en verzoeken. Als jullie klaar zijn dan graag even laten weten. Alles wat u nodig heeft staat voor u klaar, mist u toch iets, vraag het aan één van onze medewerkers.

Ruimte
De volgende ruimtes zijn toegankelijk bij verhuur:
De benedenverdieping; Fotostudio, toilet, visagieruimte, kleedkamer, koffiecorner en loungeruimte.

Alle door Daniël Wenzel Fotografie ontwikkelde producten en/of diensten vallen onder het auteursrecht van

Daniël Wenzel Fotografie. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van DuPho van toepassing ©2022

Studioruimte

–  Wilt u toch een andere kleur achtergrondrol gebruiken dan vooraf is besproken, vraag één van onze medewerkers voor hulp. Achtergrondrollen die erg smerig of onbruikbaar worden, berekenen wij €10,- (excl. BTW) per meter.

–  Gelieve geen materialen aan de muren te hangen die niet zonder schade te verwijderen zijn

–  De witte muur in de fotostudio willen we graag wit houden.

–  Gelieve niet aan de materialen komen die niet onder de huur vallen.

Koffiecorner

–  Gebruik koffie/thee inbegrepen t/m 8 personen. Bij meer personen, dit graag aangeven en geldt er een toeslag van €4,- p.p. voor gebruik van koffie en thee (per 2 uren huur)

– Er is een koelkast met Frisdrank aanwezig; kosten bedragen €1,- per blikje

– Lunch kan verzorgd worden

 – Roken is binnen niet toegestaan, dit geldt voor alle ruimtes

– Afval graag deponeren in de afvalbak in de keuken

Uitloop
Indien uitloop is gewenst wordt de optie tijdig met de host besproken. Per uur uitloop wordt €35,- excl. btw in rekening gebracht.

Voor vertrek
Graag de studio ruimte netjes achterlaten in gelijke staat als bij ingebruikname. Gebruikte items graag weer op hun originele plaats zijn gezet. Gebruikte kopjes en glazen graag deponeren in het teiltje.

Schoonmaakkosten
Er wordt minimaal €50,- in rekening gebracht wanneer de studio vervuilt wordt achtergelaten.

 Heel veel plezier tijdens de shootdag!
 Voor vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Eva per mail info@danielwenzel-fotografie.nl of telefonisch op 06-504 650 40

#Fotostudiofriesland #fotostudiohuren #huureenfotostudio #fotostudiofriesland #fotostudiogroningen #fotostudiodrenthe #fotostudiooverijssel