Drone-fotografie


Drone Fotograaf

Het werken met een drone zorgt voor een geheel nieuwe dimensie van een object of evenement. Naast de mooie foto’s vanaf de grond bieden we ook luchtfoto’s aan. Het vogelperspectief neemt je mee in een andere wereld. Wij doen dit voor uw uw bedrijf, evenement, huis of ander onderwerp. Wij werken met de beste drones in hun klasse en indien nodig huren wij zwaarder gereedschap. Wij beschikken over alle verplichte vliegbewijzen en vliegervaring. Wij werken veilig, verantwoord en binnen de wet.

 

Drone Video

Geef uw bedrijfsfilm / promofilm een enorme boost. Door het combineren van verschillende invalshoeken, wordt u bedrijfsfilm of promovideo enorm boeiend voor de kijker.

Sfeer

Vastgoed

 

360 graden drone foto 

Een 360 graden foto is een interactieve foto, waarbij u zelf bepaalt in welke richting u kijkt. Door met de muis of vinger (bij een tablet) op de foto te swipen, verandert u uw kijkrichting,

 

 

Gecertificeerde drone-fotograaf

Zakelijke dronefotografie binnen Europa is alleen toegestaan wanneer de operator beschikt over de juiste vliegbewijzen. Daarnaast moeten de drones goedgekeurd en geregistreerd zijn bij het RDW. Ik beschik over de juiste certificaten en gekeurde drones. 

EASA Certified

RDW Gecertificeerd

 

drone-specialist #drone-film #drone-fotograaf #drone-fotografie #dronefrieslan