H

Het is volgens mij zaterdag 3 maart als ’s middags de telefoon gaat. Ik ben op dat moment druk aan het werk, dus opnemen gaat even niet. Meestal schakel ik de telefoon dan door naar Eva Wenzel maar dit had ik nu dus niet gedaan. De telefoon blijft maar trillen in de achterzak van mijn broek. Het haalt me danig uit mijn concentratie. Ik bel straks wel terug dacht ik nog. Dat is tevens mijn achilleshiel…ik vergeet dan dat soort dingen in de loop van de dag.

Inmiddels is het avond geworden en ineens herinner ik me de gemiste telefoonoproep. Oeps.. het is al laat toch maar even terug bellen, ik waag het erop. De telefoon gaat aan de andere kant…een vrouwelijke stem neemt op. “Met Astrid de Waard” klinkt het aan de andere kant. Huh…Astrid?..Heeeeey Astrid!!!

Na de inleiding komt Astrid met de vraag of ik donderdag 8 maart tijd heb om in te vallen als bruidsfotograaf bij hele goede vrienden van hun Het gaat om de bruiloft van Roy en Grieteke Mulder – Mous. Ons agenda zegt van niet, maar er is ruimte om iets te verschuiven dus er zijn wellicht mogelijkheden. Mensen in nood zijn er om te helpen toch.

Op maandag bellen we snel met het bruidspaar en afspraken worden gemaakt. Donderdag 8 maart ben ik erbij. Dus in de avond van 8 maart richting ga ik samen met assistente Anna Boomsma Restaurant Noflik. Deze schitterende trouwlocatie ken ik gelukkig. Daar aangekomen worden we hartelijk ontvangen door ceremoniemeesters Annelyt Slumpen Peter Spitse en vervolgens maak ik snel kennis met Roy en Grieteke. Het feest kan beginnen.

Tijdens het diner hebben we mooie sfeerbeelden kunnen schieten. We maken dan een sprongetje in de tijd. De avond gaat van start. Voordat de gasten naar de feestzaal gaan mogen ze eerst langs mij voor groepsfoto’s. Ook dit is een feest op zich en de locatie draagt bij aan een enorm goede sfeer. Dan loop ik de dansvloer op….Woooww wat hebben de mensen er een werk van gemaakt. Schitterend! Een Photo Booth opgezet door Thijs De Waard echt een aanrader voor alle bruiloften. De aankleding is volgens mij verzorgt door in ieder geval Astrid de Waard, Maurice van der Werf, de ceremoniemeesters en nog veel meer die ik ongetwijfeld vergeet. Maar het ziet er prachtig uit. Vervolgens heb ik snel een tweetal Profoto studio strobes strategisch weggezet om het omgevingslicht te behouden en wel de beweging enigszins te kunnen bevriezen.

Het is rond half tien als het bruidspaar het feest met een dans gaat openen. Wauw wat een genot om naar te kijken..volgens mij was hier wel enige vooroefening en tijd in gaan zitten maar het resultaat mag er zijn. Wat gaaf dat ik erbij kon zijn….

Het resultaat …tja dat mag duidelijk zijn met een prijs als kers op de taart! Bedankt alle genoemde mensen voor jullie gastvrijheid! Helemaal top!

 

www.wedisson.com

There are no comments