17x / Studio17x


Samen sta je sterk

Een collectief van creatief talent

Studio 17X is niet zomaar een fotostudio. Het is een plek waar talent samensmelt, gedachten tot uiting komen en ideeën werkelijkheid worden. Waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Van creatief concept tot fotoserie en van pakkende tekst tot Wall Art. We gaan net zo lang door tot het je raakt. Tot het je bij de keel grijpt. Tot het perfect is. Maak kennis met ons. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Waarom 17x?

Wij kunnen binnen ons netwerk zorgdragen voor specialisten op creatief vlak voor diverse communicatiedoeleinden. Afhankelijk van de wens en omvang van de opdracht stellen wij een team samen. Van fotograaf, projectmanager, art-director, vormgever, copywriter tot visagist of stylist. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar met willekeurige specialisten. Het zijn, toppers binnen hun vakgebied. Mensen waar we een vertrouwensband mee hebben. Daarbij vullen we elkaar perfect aan op het creatieve vlak. En we durven kritisch naar elkaars werk te kijken waardoor de klant kan rekenen op een fantastisch eindproduct. Wij denken als team na over jouw behoefte, de boodschap en de uitvoering. Van concept tot eindproduct altijd onze unieke stijl.

Hebben we je interesse gewekt neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze sfeervolle studio. Een nadere kennismaking zal je meteen overtuigen zeker na het zien van ons portfolio.